7.0 b1 zlSetReset - Not found

Forum to report beta release bugs and discuss the latest beta releases with other users.
• If reporting a beta release bug, be sure read the bug reporting guidelines first.

Forum rules
IMPORTANT : Be sure to read the NewsLeecher forums policy before posting.
Post Reply
kublai
Posts: 136
Joined: Thu Jun 17, 2004 3:06 pm

7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by kublai » Sat Oct 25, 2014 12:11 pm

Bug ID:
14w10j09h

Bug Data #1:
zlSetReset - Not found


Getting this pop up dialog when downloading

hemandk
Posts: 11
Joined: Wed Aug 20, 2014 8:59 am

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by hemandk » Wed Oct 29, 2014 3:01 pm

I'm having the same problem.

Mine started when I leeched something instead of exporting it to NZB

Eric10301
Posts: 107
Joined: Tue Jan 02, 2007 8:58 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by Eric10301 » Wed Oct 29, 2014 9:15 pm

I've run into this too, it's particularly annoying because the damn error box keeps popping up after each rar.

doppler
Posts: 152
Joined: Fri Apr 01, 2005 4:19 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by doppler » Wed Oct 29, 2014 9:32 pm

Work around,

Temporarily disable RNE totally.
Push the offending file to the top of the stack.
Let the file download.
Re-enable RNE.

RNE will not balk about the file. RNE will take off where it was disabled.
Nothing will be lost.

Error only occurs when the file is coming in and being RNE'd.

Hope this helps. I get the problem too. But the work-around works.

Update: Same-o Same-o 7.0b2

Sunfox
Posts: 226
Joined: Sun Apr 09, 2006 5:24 am

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by Sunfox » Wed Nov 05, 2014 1:20 am

Ditto. The error message is the actual most annoying part, because besides for the pop-up error everything seems to work OK.

User avatar
Spiril
Site Admin
Posts: 4296
Joined: Fri Nov 07, 2003 3:11 am

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by Spiril » Wed Nov 05, 2014 11:53 am

I'm not seeing this bug.

Does it only happen with some specific PAR2 sets, or does it happen consistently with all sets added to RnE ?
bug fixed. no idea how. hate it when that happens. trying to break it again now. will. not. be. defeated.

kublai
Posts: 136
Joined: Thu Jun 17, 2004 3:06 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by kublai » Wed Nov 05, 2014 1:03 pm

I believe it's only on certain par set since it doesn't happen all the time. I can send you a par set that this does occur.
Spiril wrote:I'm not seeing this bug.

Does it only happen with some specific PAR2 sets, or does it happen consistently with all sets added to RnE ?

quickly
Posts: 106
Joined: Mon Sep 12, 2005 4:00 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by quickly » Wed Nov 05, 2014 3:28 pm

here too, with beta3, ufr2:
Bug ID:
14w10j09h.2

Bug Data #1:
zlSetReset - Not found

Bug Data #2:
[ moderator edited : read policy before posting ]

but it extracted fine.

#1tech
Posts: 47
Joined: Mon Oct 13, 2014 10:42 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by #1tech » Wed Nov 05, 2014 4:37 pm

November 05, 2014
NewsLeecher v7.0 Beta 3 ufr#3 -- Just installed on Windows 7

Bug ID:
14w10j09h.2

Bug Data #1:
zlSetReset - Not found

Bug Data #2:
XXXX.XXX.XXXXXXX.XXX.XXXXXX.H264


When there is another file at the top of the Queue that NewsLeecher has Paused, the "Bug

Data #2 file above keeps causing this error to happen every time I click on

the error box. I can not clear the error box.

If I Resume (un-pause) the file at the top of the Queue and it

completes and clears the Queue List the Bug Data #2 file finishes and

clears the Queue without any more errors.

User avatar
Spiril
Site Admin
Posts: 4296
Joined: Fri Nov 07, 2003 3:11 am

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by Spiril » Wed Nov 05, 2014 5:00 pm

quickly wrote:here too, with beta3, ufr2:
Bug ID:
14w10j09h.2

Bug Data #1:
zlSetReset - Not found

Bug Data #2:
...
but it extracted fine.
Quickly, read the forum policy before posting. Just send me a PM in the future instead of posting in the forums, if some of the info you post is against the policy.

Anyway, I was ( finally ) able to trigger the bug, and I think I got it fixed in this test release :

This test release should fix the bug :
http://www.newsleecher.com/nl70003.ufr4.exe

By the way, if you still get the bug with this release, pls PM me with the set names that triggers it.
bug fixed. no idea how. hate it when that happens. trying to break it again now. will. not. be. defeated.

Sunfox
Posts: 226
Joined: Sun Apr 09, 2006 5:24 am

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by Sunfox » Thu Nov 06, 2014 12:56 am

Seems to have fixed it on one particular type of posting that I know was triggering it all the time.

Smehdi
Posts: 1
Joined: Mon Nov 01, 2010 10:36 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by Smehdi » Thu Nov 06, 2014 2:45 am

Thank you so much. This bug was driving me nuts.
This one fixed it.

#1tech
Posts: 47
Joined: Mon Oct 13, 2014 10:42 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by #1tech » Thu Nov 06, 2014 3:05 pm

THANK YOU Spiril!!
No further issues with paused files causing errors over night.
NICE!

Eric10301
Posts: 107
Joined: Tue Jan 02, 2007 8:58 pm

Re: 7.0 b1 zlSetReset - Not found

Post by Eric10301 » Fri Nov 07, 2014 5:43 am

Another bug down.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests